Çerezlere İlişkin Aydınlatma Metni

Yayınlanma Tarihi: 22/11/2022

 Bu aydınlatma metninin amacı, internet sitemizde kullanılan çerezlerin cihazınıza yerleştirilmesi aracılığıyla otomatik yolla elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak, hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl yönetebileceğiniz hakkında sizlere bilgi vermektir.

 İnternet sitemizde kullandığımız, zorunlu çerezler haricindeki çerezler için, kullanıcıların açık rızaları alınmakta ve istedikleri zaman rızalarını değiştirebilme olanağı sağlanmaktadır. Kullanıcılar sitemizin en alt kısmında görünen çerez yönetim paneli üzerinden çerezleri kabul edebilir, reddedebilir, kişiselleştirebilir veya bu metne ulaşabilirler. Çerezler konusunda daha önce bir tercih yapmış ancak tercihini değiştirmek isteyen kullanıcılar sayfanın en altında bulunan yüzen buton aracılığı ile tercihlerini yönetebilirler. Ayrıca “Tarayıcı Ayarlarından Çerez Ayarları” başlığında anlatılan işlemler ile de çerezler yönetilebilir.

1. Veri sorumlusu

 Pi Tech Kurumsal Çözümler Anonim Şirketi (Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:47 D:101 Mavi Plaza Bayraklı/İZMİR) (bundan böyle “Pi Tech” olarak anılacaktır) olarak, web sitemizin çerezlerinin ve izleme araçlarının kullanımı hakkında sizi bilgilendireceğiz.

2. Çerez Tanımı ve Çerez Çeşitleri

 Web sitemizde ziyaretçilerimize daha iyi ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak için veri depolama mekanizmaları (çerezler, yerel depolama, oturum depolama) kullanılmaktadır. Çerezler, web sitemizden bilgisayarınızın veya mobil cihazınızın sabit diskine aktarılan ve web sitemizi ziyaret ettiğinizde orada saklanan küçük metin dosyalarıdır. Bu, tarayıcı oturumunuz sırasında veya web sitemize yapacağınız bir sonraki ziyaretiniz için eylemlerinizi ve tercih ettiğiniz ayarları kaydedecektir. Web sitemizi tekrar ziyaret etmeniz halinde, bu bilgiler sunucuya geri gönderilecektir. Bu sayede bilgisayarınız veya mobil cihazınız otomatik olarak yeniden tanınmaktadır ve örneğin tekrar aynı sayfayı ziyaretinizde sistem sizi tanıyarak daha iyi kullanıcı deneyimi sağlamak için önbellek sayfasını gösterecektir. Bu, web sitemizi her ziyaret ettiğinizde bunları ayarlamanıza gerek kalmaması avantajını sunar. Web sitemizde pikseller, dönüşüm izleme gibi teknikler kullanabiliriz. Tutarlılık açısından, tüm bu teknikler bundan sonra “çerezler” olarak anılacaktır.

Yerel depolama, bir web sitesi tarafından oluşturulan ve sunucu tarafında değil, kullanıcı tarafında bilgiler içerebilecek olan bir dosyadır. Bu site verileri depolamak için tarayıcının “oturum depolamasını” ve “yerel depolamasını” kullanır. Oturum depolama, gezinme oturumunuz için geçici olarak depolanır ancak yerel depolama kalıcıdır. Yerel depolamanın çoğu, web sitelerimizdeki tercihlerinizi hatırlamamıza yardımcı olmak için kullanılır.

Kullanım Süresine Göre Çerez Çeşitleri: İnternet sitemizde kullanım sürelerine göre oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezi, oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılmakta olup kullanıcı tarayıcısını kapattığında bu çerezler de silinmektedir. Kalıcı çerez ise internet tarayıcısı kapatıldığı zaman silinmemekte ve belirli bir tarihte veya belirli bir süre sonra kendiliğinden silinmektedir.

Birinci Taraf ve Üçüncü Taraf Çerezler: Çerezin birinci taraf ya da üçüncü taraf olması durumu, internet sitesinin ya da etki alanının yerleştirdiği çereze göre değişiklik arz etmektedir. Birinci taraf çerezler, doğrudan kullanıcının ziyaret ettiği internet sitesi yani tarayıcının adres çubuğunda gösterilen internet adresi (pitechkurumsal.com) tarafından yerleştirilmektedir. Üçüncü taraf çerezlerse kullanıcının ziyaret ettiği etki alanından farklı bir etki alanı (örneğin; google.com) tarafından yerleştirilmektedir.

Kullanım Amaçlarına Göre Çerez Çeşitleri:

a) Zorunlu Çerezler: Bu çerezler internet sitemizin çalışması amacıyla gerekli olan çerezlerdir. Söz konusu çerezler birinci taraf çerezler olup oturum süresince (gizlilik tercihlerinize dair çerezler hariç olmak üzere, zira bu çerezler oturum süresinden daha uzun ömürlüdür.) kişisel veri işlemekte, oturum sonlandığında otomatik olarak silinmektedirler. Söz konusu çerezler talep etmiş olduğunuz bir bilgi toplumu hizmetinin (log-in olma, form doldurma ve gizlilik tercihlerinin hatırlanması) yerine getirilebilmesi için zorunlu olarak kullanılmaktadırlar.

b) Performans-Analitik Çerezler: İnternet sitemizdeki ziyaretçilerin sayılması ve trafiğin ölçülmesine olanak sağlamaktadır ve birinci taraftır. Bu sayede sitemizin performansını ölçmekte ve iyileştirebilmekteyiz. Bu çerezler internet sitemizdeki hangi sayfaların en popüler olduğu, hangilerinin de en az popüler olduğunu anlamamıza yardımcı olmaktadır.

c) Reklam/Pazarlama Çerezleri: Bu çerezler internet sitemiz aracılığıyla reklam ortaklarımızın yerleştirdikleri çerezler olup üçüncü taraf çerezlerdir. Bu çerezler iş ortaklarımız tarafından ilgi alanlarınıza göre profilinizin çıkarılması ve size ilgili reklamlar göstermek üzere kullanılmaktadır.

d) İşlevsel Çerezler: Bu tür çerezler, internet sitemizi daha işlevsel kılmak ve kişiselleştirme amaçlarıyla (gizlilik tercihleriniz hariç olmak üzere diğer tercihlerinizin siteye tekrar girdiğinizde hatırlanmasını sağlamak) kullanılmaktadır.

3. Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşleneceği ve Hukuki Sebepler

Zorunlu çerezler ve performans-analitik çerezler, talep etmiş olduğunuz bir bilgi toplumu hizmetinin (log-in olma, form doldurma ve gizlilik tercihlerinin hatırlanması, internet sitemizdeki ziyaretçilerin sayılması ve trafiğin ölçülmesi) yerine getirilebilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5’inci maddesinin (2) numaralı fıkrasının (c) bendi “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” veya (f) bendi “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” kapsamında işlenmektedir.

 Bu site, daha hızlı yanıt süresi ve daha iyi kullanıcı deneyimi sağlamak için önbellek kullanır. Önbelleğe alma, bu sitede görüntülenen her web sayfasının tekrarlanan bir kopyasını depolayabilir. Tüm önbellek dosyaları geçicidir ve hiçbir üçüncü taraf tarafından erişilmez. Önbellek dosyalarının süresi site yöneticisi tarafından belirlenen bir zamanlamaya göre sona erer, ancak gerekirse süre dolmadan tarafınızdan kolayca temizlenebilir. Verilerinizi geçici olarak işlemek ve önbelleğe almak için QUIC.cloud hizmetleri kullanabiliriz. Daha fazla bilgi için:  https://quic.cloud/privacy-policy/

Reklam ve pazarlama çerezleri, iş ortaklarımız tarafından ilgi alanlarınıza göre profilinizin çıkarılması ve size ilgili reklamlar göstermek amacıyla kullanılmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5’inci maddesinin (1) numaralı fıkrası kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

İşlevsel çerezler, internet sayfamızı daha işlevsel kılmak ve kişiselleştirmek (gizlilik tercihleriniz hariç olmak üzere diğer tercihlerinizin siteye tekrar girdiğinizde hatırlanmasını sağlamak) amaçlarıyla kullanılmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, Kanun’un 5’inci maddesinin (1) numaralı fıkrası kapsamında açık rızanızın alınması suretiyle işlenmektedir.

 Web sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/

 İnternet sitemizde yer alan çerezlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır:

Çerez AdıÇerez AmacıÇerez TipiSaklama Süresi
_lscache_varyLitespeed eklentisinin kullanıcının oturum açma durumunu, mevcut kullanıcının rolünü ve yönetici çubuğunun gösterilip gösterilmediğini saklamasını sağlar.Birinci Taraf, Zorunlu2 gün
1P_JARGoogle tarafından yerleştirilir. Tercihlerinizi ve web sitesi istatistikleri gibi diğer bilgileri hatırlamak ve dönüşüm oranlarını izlemek için benzersiz bir kimlik belirler. Google’ın politikaları https://policies.google.com/technologies/types adresinde görüntülenebilir.Üçüncü Taraf, İşlevsel1 ay
NIDGoogle tarafından yerleştirilir. Tercihlerinizi ve web sitesi istatistikleri gibi diğer bilgileri hatırlamak ve dönüşüm oranlarını izlemek için benzersiz bir kimlik belirler. Google’ın politikaları https://policies.google.com/technologies/types adresinde görüntülenebilir.Üçüncü Taraf, İşlevsel6 ay
comment_author_{hash}Sitemize yorum bırakmanız halinde isminizi kaydedebilmenizi ve sonraki ziyaretinizde otomatik doldurulmasını sağlar.Birinci Taraf, İşlevsel 347 gün
comment_author_email_{hash}Sitemize yorum bırakmanız halinde e-posta adresinizi kaydedebilmenizi ve sonraki ziyaretinizde otomatik doldurulmasını sağlar.Birinci Taraf, İşlevsel 347 gün
comment_author_url_{hash}Sitemize yorum bırakmanız halinde web adresinizi kaydedebilmenizi ve sonraki ziyaretinizde otomatik doldurulmasını sağlar.Birinci Taraf, İşlevsel 347 gün
cookieyes-consentÇerez kontrollerimizin, zorunlu olmayan çerezleri kabul edip etmediğinizi tanımlaması için kullanılır.Birinci Taraf, Zorunlu1 yıl
elementorBu çerez, web sitesinin WordPress teması tarafından kullanılır. Web sitesi sahibinin web sitesinin içeriğini gerçek zamanlı olarak uygulamasına veya değiştirmesine olanak tanır.Birinci Taraf, ZorunluSüresiz

 

 Bu sitedeki yayınlar gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır. Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

4. İlgili Kişilerin Talepleri

 İnternet sitemizde kullanılan çerezler yoluyla kişisel verileri işlenen ilgili kişiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesi kapsamındaki taleplerini, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliği”ne göre Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:47 D:101 Mavi Plaza Bayraklı/İZMİR adresine yazılı olarak veya e-postasının sistemimizde kayıtlı bulunması halinde söz konusu e-posta üzerinden info@pitechkurumsal.com e-posta adresine iletebilirler.

5. Tarayıcı Ayarlarından Çerez Ayarları

 Kullanıcılar sitemizin en alt kısmında görünen çerez yönetim paneli üzerinden çerezleri kabul edebilir, reddedebilir, kişiselleştirebilir veya bu metne ulaşabilirler. Çerezler konusunda daha önce bir tercih yapmış ancak tercihini değiştirmek isteyen kullanıcılar sayfanın en altında bulunan yüzen buton aracılığı ile tercihlerini yönetebilirler. Ayrıca tarayıcı ayarları aracılığıyla çerezleri yönetebilirler. Bu ayarların uygulanması için sayfanın yenilenmesi gerekebilir.

 Sık kullanılan tarayıcılarda çerezlerin yönetimine ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz:
Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma
Safari: https://help.apple.com/safari/mac/9.0/#/sfri11471
Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

6. Sorumsuzluk

 İş bu metinde zaman zaman değişiklikler yapabiliriz. Web sitemizin çerezlerle ilgili kullanım şartlarında da değişiklikler yapılabilir. İşbu politikanın içeriğini herhangi bir zamanda ve bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkımız saklıdır. Yeni politikalar, yayınlandıklarında geçerli olacaktır. Politikalarımızı kabul etmemeniz halinde, tercihlerinizi tarayıcı ayarlarınızdan her zaman değiştirmelisiniz. Değişiklikler yürürlüğe girdikten sonra Web sitelerimize erişmeye veya hizmetlerimizi kullanmaya devam ederek, değiştirilmiş metne bağlı olmayı kabul edersiniz. En son sürüm için bu siteye bakabilirsiniz.

Cihazınızı başka kişilerle paylaşmanız durumunda, bunların yeterince bilgilendirildiğinden ve haklarını kullanabildiğinden emin olmanız gerekir. Bize iletişim sayfası vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

  •  
  •  

Pİ TECH EĞİTİM SÜRECİ AÇIK RIZA METNİ

Güncelleme Tarihi: 22.11.2022

Pi Tech Kurumsal Çözümler A.Ş. olarak sunduğumuz eğitim hizmetlerimizle alakalı aydınlatma metnimize eğitim kayıt sayfamızda yer vermekteyiz. Bu aydınlatma metni çerçevesinde gerçekleşen bazı veri işleme ve aktarma faaliyetleri bakımından açık rızanıza ihtiyaç duymaktayız. 

  • Uzaktan eğitim yapılacak platform olan Zoom.us sunucularının yurt dışında olması sebebiyle söz konusu eğitime kayıt olabilmeniz için adınız, soyadınız, e-posta adresinizin yurt dışına aktarılması gerekmektedir. KVKK kapsamında söz konusu işleme faaliyetini gerçekleştirebilmek adına açık rızanıza dayanmaktayız. Zoom.us tarafından işlenen kişisel veriler hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz (sayfa İngilizcedir).
  • Sizlere firmamızın gelecek eğitimleri ve diğer hizmetlerimiz hakkında bilgilendirme mesajı veya elektronik posta gönderebilmek amacı ile adınız, soyadınız, telefon numaranız ve e-posta adresi bilgilerinizi işlememiz gerekmektedir. Ticari Elektronik İleti izninize ek olarak KVKK kapsamında söz konusu işleme faaliyetini gerçekleştirebilmek adına açık rızanıza dayanmaktayız.
  • Düzenlenen eğitimler esnasında yüz yüze eğitime katılanların ses ve görüntüleri kayıt edilecektir. Uzaktan (Zoom üzerinden) katılan katılımcıların ses ve görüntüleri kayıt altına alınmayacaktır. KVKK kapsamında söz konusu işleme faaliyetini gerçekleştirebilmek adına açık rızanıza dayanmaktayız.

Yukarıda yer alan bazı kişisel verileriniz işlenme amacına bağlı olarak açık rızanız dışında bir başka hukuki sebebe dayanarak işlenebilmektedir. Bu hususta Pi Tech Eğitim Süreci Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz. Açık rızanızı dilediğiniz zaman herhangi bir şarta bağlı olmaksızın geri çekebilirsiniz. 

Yukarıda belirtilen sebeplerle belirtilen kişisel verilerim açısından kişisel veri işleme ve aktarımına ilişkin olarak açık rızama dayalı veri işlenmesine ve aktarılmasına onay veriyorum.

Pİ TECH EĞİTİM SÜRECİ AYDINLATMA METNİ

Güncelleme Tarihi: 22.11.2022

1. VERİ SORUMLUSU KİMLİĞİ 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) Pi Tech Kurumsal Çözümler Anonim Şirketi (“Pi Tech”) veri sorumlusu sıfatıyla hareket etmektedir. 

UNVAN

Pi Tech Kurumsal Çözümler Anonim Şirketi

İNTERNET SİTESİ

www.pitechkurumsal.com

TELEFON

+90 (232) 335 15 41

E-POSTA

info@pitechkurumsal.com

ADRES

Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:47 D:101 Mavi Plaza Bayraklı/İZMİR

2. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, İŞLENME AMAÇLARI, TOPLANMA YÖNTEMLERİ 

 

EĞİTİM SÜRECİ

İşlenen kişisel verileriniz

Kayıt Yapılacak Eğitim Bilgisi, Ad, Soyad, E-Posta, Telefon Numarası, TC Kimlik Numarası, Fatura Bilgileri ( Vergi Kimlik No veya TC Kimlik No, Fatura Adresi, Vergi Dairesi), Ödeme Bilgisi (Banka IBAN Numarası, Ödeme Tutarı, Taksit Sayısı, Ödeme Tarihi, Banka Bilgisi), Eğitim Tercihi (Yüz yüze veya Uzaktan Eğitim)

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları

  • Eğitim faaliyetlerinin ve sözleşmesel süreçlerin yürütülmesi (sözleşmesel ilişki kapsamında verilecek eğitim hizmetinin sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesi ile sertifikasyon sürecinin yürütülmesi amacıyla
  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi (farklı kanallar aracılığıyla (örn. telefon, sms, e-posta yoluyla) sizinle iletişim kurmak ve kayıt yaptırılan eğitime ilişkin bilgileri paylaşmak amacıyla)
  • Finans ve muhasebe sürecinin yürütülmesi (verilecek eğitim hizmeti ücretinin süreç takibi, vergisel yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, çıkabilecek hukuki ihtilaflarda delil olarak kullanılması amacıyla)
  • Erişim yetkilerinin yürütülmesi (online eğitimlere, seminerlere ve katılımınızın sağlanması amacıyla)
  • Organizasyon ve etkinlik yönetimi sürecinin yürütülmesi (istatistiksel amaçlarla gerekli eğitim yapılması ve katılımcı sayısının belirlenmesi ile yeni eğitimlerin organize edilebilmesi  için gerekli hususların değerlendirilebilmesi amacıyla)
  • Reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi (gelecek eğitimlerin planlanması ve duyurularının yapılması amacıyla 6563 sayılı kanun kapsamında iletişim izni vermeniz halinde ilgili süreçlerin gerçekleştirilmesi amacıyla)
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi 
  • Ayrıca eğitimler ile ilgili bir talep ve şikayetiniz olması durumunda “Talep / Şikayetlerin Takibi” ya da ilgili mevzuatta öngörülen şekilde bir talebin tarafımıza ulaşması durumunda “Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi” amacıyla da işlenir.

Kişisel verilerin işlenmesinin hukuki sebepleri 

  • 5/1 maddesindeki açık rıza (açık rıza formunda belirtilen işleme amaçlarıyla sınırlı olarak)
  • 5/2-c maddesindeki sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması
  • 5/2-ç maddesindeki veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

Kişisel verilerinizin elde edilme yöntemleri

İnternet sitemizde yer alan eğitim kayıt başvuru formu ve sonrasında kesin kayıt için gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi sırasında tarafınızca bildirilen şekilde ve çevrimiçi (uzaktan) gerçekleştirilen eğitimlerde yukarıda açıkladığımız amaçlar doğrultusunda bu etkinliklerin kaydı esnasında otomatik yollarla elde edilmektedir.

 

3. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILMASI

KİMLERE

HANGİ AMAÇLA

İş Ortakları

  • Eğitime katılımınız sırasında e-posta adresiniz ve beyan ettiğiniz isim Zoom.us uygulamasına aktarılacaktır. Zoom.us tarafından işlenen kişisel veriler hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz (sayfa İngilizcedir).
  • Kredi kartı ile ödeme yöntemini tercih etmeniz halinde, PARAM (TURK Elektronik Para A.Ş.) tarafından sağlanan arayüz üzerinden bilgilerinizi doğrudan PARAM ile paylaşacak olup, Pi Tech ile yalnızca maskelenmiş kredi kartı bilgilerinizi paylaşıyor olacaksınız. Bu kapsamda online ödeme sırasında sağlamış olduğunuz bilgiler PARAM’a aktarılacaktır. Param tarafından işlenen kişisel veriler hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
  • Düzenlenen eğitimler video kaydına alınacaktır, alınan kayıtlar daha sonra başka eğitimlerin planlanması aşamasında veya ticari amaçlarla kullanılabilecektir. Bu nedenle eğitmenlerin ve yüz yüze eğitime katılanların ses ve görüntüleri kayıt edilecektir. Uzaktan (Zoom üzerinden) katılan katılımcıların ses ve görüntüleri kayıt altına alınmayacaktır. Ancak, katılımcı olarak etkinlik sırasında açık kimliğiniz ile bir etkileşimde bulunursanız (örneğin soru sorarsanız ve sorunuza cevap verilirse)  isminiz ve sormuş olduğunuz soru, moderatör veya soruya cevap veren katılımcının telaffuz etmesiyle kayıtlara geçebilir. Eğer isminizin kayıtlara geçmesini istemezseniz soruyu anonim olarak sorabilirsiniz. Bunu tamamen siz belirleyebilirsiniz. İsminizi rızanız ile verirseniz, bu anlamda isminizin açıklanmasına da izin vermiş olursunuz.

Tedarikçiler

  • Eğitimin gerçekleştirilmesi için erişim yetkilerinin yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, talep ve şikayetlerin takibi, reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yönetimi, organizasyon ve etkinlik yönetimi amaçlarıyla

Kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları

  • Yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi amaçlarıyla

KVKK’nın Aktarıma ilişkin 8. maddesindeki veya Yurtdışına Aktarıma ilişkin 9. maddesindeki kurallara uyularak ve gerekli teknik ve idari tedbirler alınarak, sadece ilgili amacın gerçekleşmesi için gerekli olan kadarı aktarılabilecektir.

4. VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kanun’un 11. maddesinde sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.pitechkurumsal.com adresinden ulaşabileceğiniz Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” Madde 5’e göre, Pi Tech Kurumsal Çözümler “Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:47 Mavi Plaza D:101 Bayraklı/İzmir” adresine yazılı olarak gönderebilir veya info@pitechkurumsal.com e-posta adresine iletebilirsiniz. 

Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.